Winkelwagen

€ 0,00
0

Blackvue DR-650S 1CH 16 GB

Blackvue DR-650GW 1 CH

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Blackvue DR-650GW 1 CH
 • Blackvue DR-650GW 1 CH

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Productvideos
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

BLACKVUE DR650S-1CH, NIEUWE OPVOLGER VAN DE DR650GW-1CH

De BlackVue DR650S-1CH Cloud Dashcam met Full HD 1080P front camera, ingebouwde GPS en Wi-Fi is de nieuwste opvolger van de DR650GW-1CH serie.

WAT IS ER VERNIEUWD?

- Volledig functioneel met de cloud service van BlackVue
- Extra functionaliteiten vanuit de BlackVue C app (meer functies in te stellen)
- Video kwaliteit verbeterd (3 bitrates in te stellen)

_dr650s-1CH_MAIN

GEBRUIK VAN DE CLOUD FUNCTIES:

De BlackVue DR650S dashcam kan via de BlackVue C app (en in samenwerking met een Wi-Fi hotspot in het voertuig) gebruik maken van alle cloudfuncties die de gratis cloud service van BlackVue biedt.* 

 • Lokaliseer je camera, kijk live mee op afstand.
 • Ontvang alarm notificaties zodra er iets met uw voertuig gebeurt.
 • Communiceer op afstand met de bestuurder (2-weg audio communicatie).
 • Bekijk route en snelheid informatie live mee
 • Bekijk video's terug die opgeslagen zijn in de cloud, waar en wanneer je maar wil
 • Firmware updates vanuit de cloud
 • *10 min dagelijkse live view, 1 dashcam per gebruiker, 5GB cloud opslag, 100 downloads per maand inbegrepen.
 • Voor alle informatie en functies over de BlackVue cloud, klik hier (www.blackvue.com)

Naast de cloud mogelijkheid geeft de ingebouwde Wi-Fi functie u de optie om draadloos te verbinden met de dashcam via de BlackVue app voor iOS en Android.
Zo kun je eenvoudig live beelden streamen en opnames direct terugzien met uw smartphone of tablet. 
Vervolgens heb je onderweg direct video-bewijsmateriaal om beschikbaar te stellen aan derden.

_dr650s1CH-2CH_RECORDING-04

GPS EN WI-FI

De Blackvue DR650S-1CH is een professionele dual channel dashcam waarmee u opnames maakt vanuit de voorzijde van het voertuig. Zo ben je er zeker van dat elke situatie voor u op de weg keurig vastgelegd wordt om bij een gebeurtenis volledig en betrouwbaar bewijs af te kunnen geven. De DR650S-1CH dashcam is o.a. voorzien van een interne GPS ontvanger met route-log functie, snelheidsmeting en G-shock sensor.

Hoe lang kan ik opnemen per Gigabyte SD geheugen?:

16GB:  6 uur   (in Full HD)
32GB:  11 uur   (in Full HD)
64GB:  20 uur (in Full HD)
128GB: 39 uur (in Full HD)
(Overschrijving van de constante opnames zal starten zodra de SD kaart vol is. Handmatige, event-opnames en parkeeropnames worden niet direct overschreven) 

app-viewer

PC VIEWER

Naast de apps kunt u met uw PC of MAC eveneens opnames terugzien met snelheidsweergave en locaties + gereden routes traceren via Google Maps vanuit de "BlackVue Viewer" software.

De DR650S-1CH ondersteunt micro SD kaarten tot maximaal 128GB.
De beeldhoek van de CMOS 2.4 megapixel lens is afgesteld op 129° en voorziet u van een verbluffende opname kwaliteit. Hiermee kun je probleemloos kentekens lezen van mede-weggebruikers.

DE BLACKVUE DR650S-1CH BESCHIKT OVER 4 OPNAME FUNCTIES:

- Normale opname (constant opnemen met overschrijvingsfunctie)
- Event opname (opnemen voor-en-tijdens een ongeluk)
- Parking mode opname (opnemen tijdens parkeren d.m.v. de G-sensor en bewegingsdetectie)
- Handmatige opname vanuit de touchknop (linkerzijde) 

De camera behuizing is compact, premium afwerking en dusdanig ontworpen dat deze onopvallend gemonteerd kan worden op uw auto voorruit. Dankzij de cilindrische vorm kan u de camera 360 graden draaien om de juiste kijkhoek in te stellen. 

Stembegeleidingsfunctie houdt u tijdens het rijden op de hoogte van eventuele veranderingen in opnames en met behulp van de beveiligings LED-indicatoren weet u exact welke opnames plaatsvinden. GPS data wordt tevens ook geregistreerd. Een extra functieknop is aanwezig om tijdens de reis het SD geheugenkaartje te formatteren (resetten) vanuit uw voertuig.

_sleek design and control 1ch

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

Camera + raamhouder
MicroSD kaart 16GB
12V voedingskabel
3M tape
Kabelgeleiders
USB microSD kaartlezer
3m tape verwijder tooltje
Quick start handleiding

VOEDING EN PARKEERSTAND UITBREIDING:

De camera kan aangesloten worden op 12 Volt of 24 Volt met de meegeleverde voedingskabel. 
Wanneer u de camera constant wenst te laten opnemen op momenten dat uw voertuig geparkeerd is voor een langere tijd dan kunt u gebruik maken van de BlackVue Power Magic Pro of BlackVue B112 Power Magic Battery pack (optioneel).

_DIY SOLUTION_DIY SOLUTION-ILLUST

 _PRO SOLUTION_PRO SOLUTION-ILLUST

 

Installatie Blackvue DR650S 1 CH

We bieden u tevens installatie diensten aan voor de Blackvue DR650S 1CH. Zo zorgen we ervoor dat met de optionele Power Magic Pro, uw dashcamera steeds paraat staat ook wanneer u de auto hebt geparkeerd en het contact uitstaat. Meer info over onze installatiediensten.

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.